Ta SATS og Skap Din Beste Helse!

Realiser drømmen din om å få bedre helse, og dra nytte av alt det fantastiske livet har å tilby!

Kom i gang nå!

Drømmer du om å få bedre helse, og virkelig kjenne at du får utnyttet alt det fantastiske livet har å by på?
Da er dette coachingprogrammet for deg!

Dette gjelder for deg som vil ha MER energi, livsglede og overskudd i hverdagen. For deg som ønsker å gå ned i vekt, få bedre søvn, bli kvitt "vondter" i kroppen, bli bedre i jobben din, eller få bedre selvfølelse og selvtillit.
For deg som generelt ønsker en endring i hverdagen din!

Skap Din Beste Helse

Etter å ha gått veien selv, og funnet nøklene til å skape meg en helse jeg er superfornøyd med, fikk jeg endelig utnyttet alt det fantastiske livet har å by på! Fordi jeg fikk den energien og overskuddet jeg trengte til å leve livet til det fulle! Jeg ble ofte spurt av andre om hvordan de også kunne skape den fantastiske helsen de så gjerne ønsket seg i livet, og da innså jeg at dette må bli en fullstendig helsecoachpakke for å kunne gi det kundene mine virkelig ønsket seg.
så her er det!

Vi vet at det er alfa omega å ta vare på helsa vår. Kanskje er det slik at helse og det å prioritere egen helse for "helsens skyld", ikke er noe vi bruker mye tid og energi på som unge. Så går årene, og som følge av det blir vår personlige helse bli viktigere og viktigere. Vi har 4 store livsområder vi trenger å ha i balanse og prioritere for å kunne få det beste ut av livet: kosthold, søvn, fysisk trening og mental trening. Dette er store tema, og det kan virke uoverkommelig å sette i gang. I hvilken ende skal vi starte, og hva skal vi prioritere? Frustrasjon kan være stor, inntil nå.. Den gode nyheten er at NÅ er tiden inne for å ta ansvar, og du har verktøyene til å gjøre det.

Book en gratis samtale NÅ.

Det handler om å være proaktive i helsen, lage mål og planer og evaluere jevnlig. Å lage en slik plan og ta stegene alene, kan være en langvarig og tung prosess. Min erfaring er at prosessen blir betydelig lettere og målene mer oppnåelige på kortere tid, med en aktiv og engasjerende mentor på sidelinjen som kan pushe, motivere, endre tankegang og heie på deg helt til målgang.

DU KAN VIRKELIG FÅ TIL DETTE!

Dette er noe av det som inngår i coachingpakken!

  • En grundig test som sørger for at du virkelig får god hjelp, og som hjelper oss til å sette gode mål for arbeidet og som gjør at vi får gode resultater.
  • Samtaler og mental trening.
  • Lydfiler som gjør endringsarbeidet mye raskere og lettere.
  • Verktøy og teknikker som gjør at du selv kan takle hverdagslige utfordringer lettere.
  • Effektive og bevisstgjørende oppgaver.
  • Personlig lydfil tilknyttet dine ønsker og mål- som er din for evig og alltid.
  • Oppfølging, støtte og oppmuntring under hele perioden.
Klar til å ta kontroll over din egen helse, få overskudd, energi og glede i livet ditt, slik at du kan leve det livet du alltid har drømt om - og fortjener?
Book en gratis samtale her!

Hei! Jeg er Liv Olli

Dette er et coachingprogram som er prøvd ut på hundrevis av kunder, og er utviklet av min mentor, Rachel Willmann. Gjennom en 6- trinnsprosess, på 6 coachingtimer, veileder jeg deg stødig og sikkert gjennom endringsprosessen med oppsatte mål. Hver time er på 60 minutter. I denne prosessen vil jeg benytte virkningsfulle coachingteknikker, og du vil få hjemmeoppgaver som kan føre fram til ønsket resultat. Det er mulig å gjennomføre dette coachingprogrammet både online og offline.
 
Som din coach kan jeg tilby:
- Coaching og behandling på mitt kontor på Energiloftet på Støren.
- Coaching via Zoom.

Kvinne 59 år.

Enn at jeg har klart å gå ned mer i vekt enn jeg hadde som mål før coachingprogrammet! Jeg føler meg lettere- også til sinns. Jeg har mer energi, glede og overskudd i hverdagen min. Tusen takk.

Kvinne 32 år.

Jeg har fått mye mer positive tanker, jeg kan snu negative tanker, og jeg har lært og håndtere negative følelser. Jeg har så mye mer energi, glede og overskudd i livet mitt.

 

Kvinne 43 år.

Jeg er blitt mer bevisst på tankene mine, hvorfor jeg tenker slik jeg gjør, og hvordan jeg kan slippe negative tanker. 

Jeg er blitt en bedre versjon av meg selv.

Kunde med fobi mot å kaste opp:

Jeg tenkte at dette hørtes litt teit ut, for hvordan i all verden kunne noe hjelpe meg når jeg hadde slitt med det så lenge. I starten av økta med deg var jeg litt negativ, for jeg trodde jo at dette ikke kom til å utgjøre en forskjell. MEN det var det jeg tok feil! For når jeg snakket, begynte jeg å gråte, og kjente virkelig hvor stor plage denne angsten hadde vært for meg så lenge. Den har stoppet meg fra ting jeg liker å gjøre, og holdt meg tilbake fra det jeg egentlig ønsker å gjøre. Jeg har fått behandling før, men det var ikke på samme måte. Jeg følte liksom ikke at jeg ble forstått, og det ble ikke jobbet med at jeg skulle forstå og akseptere hvordan jeg hadde det. Etter timen med deg følte jeg meg så mye lettere og friere i kroppen og hodet.
Ikke lenge etter fikk jeg omgangssyke. For første gang i mitt liv, så følte jeg meg fri og lot det bare komme opp uten den store frykten og motstanden i kroppen min. Og det sier hvor mye det hjalp og kunne snakke med deg! (Jente 16 år).

Jo raskere du bestemmer deg for å forbedre helsen din, desto raskere når du målet ditt.

Som med alt annet i livet, starter en sunn helse med deg og du kan starte den reisen nå. Jo før, jo bedre – GI DEG SELV DENNE SJANSEN.

BESTILL EN SAMTALE NÅ fordi dette er nøkkelen til suksess i veien mot EN BEDRE HELSE!

Book gratis samtale