Aromabehandling

- Mister du nattesøvn?
- Føler du deg stresset, urolig, overveldet og at energi lekker ut av deg?
- Kjenner du at du generelt er sliten, og at du nå har behov for å ta vare på deg selv?
- Kjenner du at du er anspent, og har stive og ømme muskler?
- Har du svakheter i immunforsvaret?
- Er inflammasjon og betennelser i kroppen med på å ødelegge energien din?
- Kjenner du på mye smerter i hverdagen, og at dette går utover livsgleden din?

Ønsker du å sette deg selv i fokus, og få en herlig opplevelse der du vil kjenne deg avslappet og avbalansert
etter endt behandling? Ønsker du å fylle på «batteriene dine»?

Da kan aromabehandling være den riktige behandlingsformen for deg!

 

Hva er aromabehandling?
Aromabehandling er en teknikk hvor vi påfører 100% rene eteriske oljer på rygg, nakke, ører og under føttene. Dette er en veldig forsiktig og rolig massasjeform med lette strykninger som har en positiv effekt på stress, immunsystemet og inflammasjon. Behandlingen blir ekstra kraftfull når den kombineres med rene, terapeutiske oljer. Aromabehandling er utviklet som en kombinasjon av gamme østlig visdom om meridianer og den subtile kroppen, og moderne vitenskap om kroppens biokjemiske system. Behandlingstiden er ca 40-60 minutter. For vedlikehold av en sunn kropp anbefales 1 gang i måneden. Ved kroniske tilstander anbefales ukentlig behandling.

Hvordan kan behandlingen oppleves?
Behandling, teknikken og oljevalg er likt for alle, men det er ny personlig opplevelse hver gang. Eteriske oljer og berøring er en metode for å gjenopprette homeostase/ balanse, og minimere effekten av det ytre og indre stresset. Dette er balsam for kropp og sjel. Som regel vi du kunne kjenne på en utrolig deilig avslapning under hele behandlingen. Sammen med beroligende musikk, rolig massasje og oljene er behandlingsformen er deilig opplevelse for kroppen og for sinnet. Det gir en beroligende tilstand, og følelse av velvære. Mange erfarer god søvn etter behandlingen. Følelser kan komme under behandlingen, og det anser vi som veldig positivt, da dette kan være veldig forløsende. Det blir å bare flyte med, og være i følelsene som kommer. Dette i seg selv kan være veldig lindrende!

Hva kan metoden hjelpe mot?
Aromabehandling har en positiv effekt på stress, immunforsvaret og inflammasjon. Behandlingen kan lindre søvnvansker, betennelser og smerter i kroppen, samt stress, anspenthet og slitenhet som du kjenner på i hverdagen. Eteriske oljer endrer våre mønster. Dette er et kraftfullt verktøy som virker fornyende helt ned på cellenivå. Via luktesansen behandler de våre følelser og minner. Ved behandling tas de opp via blodbanen og vil virke inn på emosjonelle- og fysiske tilstander i kroppen.

Behandlingsløp:
Aromabehandling er den behandlingsformen der du kan bestille enkelttimer, og ikke nødvendigvis som en del av en hel pakke. Aromabehandling kan imidlertid også være, om ønskelig, en del av den helhetlige programpakken jeg setter opp.

Ut fra møtet med deg vil jeg vurdere hvordan jeg vil jobbe for å oppnå det beste resultatet. Jeg vil hele tiden ta deg med i prosessen, og du vil få godt innblikk i hvilke metoder som jeg tenker vil være de mest formålstjenlige. Viktigst av alt er at du virkelig må kjenne at du ønsker endring, og at du derfor er villig til å gjøre det arbeidet som trengs for å oppnå dette. Du vil få hjemmeoppgaver og øvelser som du gjør hjemme mellom hver oppsatte time.

Det er du som til syvende og sist, skal gjøre jobben, men jeg vil støtte deg underveis i hele prosessen. Målet er at du du skal få en «intern tankegang», en tankegang som støtter deg, der du kjenner at du er i førersetet og er sjef i eget liv!

Book gratis samtale