EFT og EFT power

- Bærer du på sår fra små og store traumer fra barndommen, som begrenser deg i dagens liv? 

- Har du opplevd mobbing som har satt spor i deg, og som hindrer deg i dagens liv? 

- Kjenner du ofte på følelsen av at du ikke strekker til, eller at du ikke er god nok? Har du utfordringer i livet ditt knyttet til lite støttende selvtillit og selvfølelse? 

- Strever du med søvn; med det å få sovne, og sove gjennom natten?

- Bærer du på mange bekymringer, uro og angst i hverdagen din? 

- Strever du med stress og følelse av overledelse i livet ditt? 

- Kjenner du på mangel av energi og overskudd i hverdagen?

- Setter fysiske smerter i kroppen din begrensninger i hverdagslivet?  

- Har du ulike fobier som begrenser deg i livet ditt (f.eks for ulike dyr, heiser, oppkast, vann, snakke i offentligheten)?

Ønsker du et liv med større frihet, og ha mer glede i livet ditt? 

Kroppen vår har en underlig måte å lagre alt som skjer i livet vårt. Alt som du har opplevd av hendelser, av det som er blitt sagt og gjort, ligger lagret, gjerne i det ubevisste sinnet. Dette gjelder også negative opplevelser og vonde følelser, gjennom livet ditt. Samlet kan dette skape negative mønstre i ditt nåværende liv. Og siden det gjerne ligger lagret i det ubevisste sinnet, er du ofte ikke klar over og forstår kanskje ikke, disse lite støttende mønstrene. Du gjentar mønstrene om og om igjen. Og oppnår ikke de resultatene du ønsker deg. Visste du at det går an å identifisere disse atferdsmønstrene, og dermed kunne forandre dem, slik at du oppnår de endringene du så sårt trenger i livet?

Ønsker du en slik endring, og få en bedre hverdag? 

Da er denne behandlingsformen for deg!

 

Hva er EFT? 

EFT (Emotional Freedom Techniques) eller «tapping» blir også kalt  ”psykologisk akupunktur”. EFT er basert på en revolusjonerende oppdagelse, som baserer seg på at årsaken til alle negative følelser skyldes forstyrrelser i kroppens energiflyt. 

Hvordan foregår behandlingen?

Ved å banke lett med fingrene på ulike energi-punkter frigjøres følelser som er lagret i kroppen. Gjennom støtte fra terapeuten, fokuserer du på en negativ følelse; som frykt, bekymring, et vondt minne, eller et uløst problem, og holder et mental fokus på dette området. Samtidig bruker du fingertuppene til å «tappe» eller banke lett på spesifikke meridianpunkter på kroppen din. Tapping på endepunktene for disse meridianpunktene, mens du fokuserer på rotårsaken til vansken, sender en beroligende signal til hjernen. Terapeuten og du som kunde, jobber sammen – enten ved at terapeuten «tapper» på deg, eller at du selv «tapper» på punktene. Dette får deg til å føle deg avslappet og at du har kontroll. Dette kan bidra til at hjernen «omprogrammeres», og at du dermed kan oppnå emosjonell frihet. 

Hva er EFT Power?  

EFT Power er en videreutvikling av EFT. Dette er en behandlingsform som kombinerer ulike teknikker som sammen kan gi et optimalt resultat. Skånsomt kommer vi fram til rotårsaker og sammenhenger som ligger bak nåværende utfordringer. Vi går rett inn på disse dyptliggende rotårsakene, og behandler disse.  Etter min erfaring kommer vi raskere fram til resultater ved denne metoden. 

Hva kan metodene hjelpe mot?

 EFT og EFT Power har god effekt på alle vansker knyttet til vonde følelser. Samtidig kan metoden også lindre mange fysiske tilstander. Grunnen til dette er at vi kommer helt ned til det dypeste, vi finner rotårsakene, og derfra kan lindringsprosessen starte. 

Bruksverdi for deg: 

Det bemerkelsesverdige med EFT ligger i metodens enkelhet. Metoden er relativ enkel å lære seg, og likevel er det en rask og god behandlingsform. EFT lindrer og frigjør følelser i kroppen. 

Som kunde får du en individuell tilpasset veiledning i metoden, som gjør at du kan bruke den effektivt underveis og etter behandlingsforløpet.  

Behandlingsløp: 

Hvor mange timer som trengs for å oppnå ønskede resultater, vil variere ut fra individuelle behov. Jeg setter imidlertid alltid opp 5-6 timer i første omgang som et minimum. Dette vil være et behandlingsløp med naturlige «up`s and down`s, og jeg vil være der for deg under hele prosessen. Slik oppnår vi det beste resultatet. Det er viktig at du gjennomfører disse timene, for å få den endringen du ønsker.  

Som terapeut vil jeg alltid vurdere hvilke behandlingsteknikker som passer akkurat deg- til enhver tid. Om det er hensiktsmessig, vil jeg derfor gjerne bruke flere ulike behandlingsmetoder for å få det beste resultatet for deg. Min erfaring tilsier at det er effektivt å både bruke EFT, EFT Power, Raw Healing, hypnoterapi- og coaching/ samtaleterapi sammen, for at du skal kunne nå dine drømmer og mål. 

Viktigst av alt er at du virkelig må kjenne at du ønsker endring, og at du derfor er villig til å gjøre det arbeidet som trengs for å oppnå dette. Du vil få hjemmeoppgaver og øvelser som du gjør hjemme mellom hver behandlingstime. Det er du som til syvende og sist, skal gjøre jobben, men jeg vil støtte deg underveis i hele prosessen. Målet er at du du skal få en «intern tankegang», en tankegang som støtter deg, der du kjenner at du er i førersetet og er sjef i eget liv! 

Book gratis samtale