Bestille

enkelttimer

Du kan bestille enkelttimer når det gjelder behandlingsformene Raw Healing og Aromabehandling. Om du skulle trenge et «indre spa», få overført kjærlighetsenergi, og bare rett og slett oppleve en utrolig lindrende og god følelse i kroppen- kan dette være aktuelt for akkurat deg. Dette kan også bestilles som gave til andre.

"En kraftfull kombinasjon Liv Olli og eteriske oljer ble en kraftfull kombinasjon. Det så jeg med en gang. Med Liv Olli sitt dype ønske om å hjelpe kombinert med naturens kraftfulle oljer får man mer enn en dobling av effekten og opplevelsen. Det var som om hun allerede hadde det i seg. Som hun intuitivt visste hva som skulle gjøres. Det så faktisk ikke ut som hun hadde gjort annet enn å utføre Aromabehandling. Heldige er de kundene som får muligheten til å oppleve dette. Eteriske oljer er kraftfulle. Og i «riktige» hender blir de enda mer kraftfulle. Noen har det lille ekstra som skal til for å gi en større opplevelse. Liv Olli har det" (kursholder). 

Er du klar for å prioritere deg selv, og unne deg selv en time med velvære- og bare VÆRE? Egenomsorg er veien til lykke- og du fortjener det aller beste. 

Book en gratis samtale her