Dette er den UNIKE guiden for deg som vil kunne kunsten å håndtere kritikk! 

Kjenner du på at du blir holdt igjen i livet, føler deg "stuck" og fastlåst og begrenset, grunnet frykten for å bli dømt av andre og kritisert?

Innebærer kritikk fra andre at du mister fotfeste, får tankestøy, bekymring og uro, og føler deg langt fra "god nok"? 

Få en GRATIS guide med 7 tips til å kunne bli en MESTER til å håndtere kritikk, stå stødig i deg selv og bli sjef i eget liv!

Fyll inn navn og din e-post, så kommer en gratis guid med 7 tips i innboksen din:

Her oppretter du ditt eget form og legger inn

Gjennom denne guiden, får du:  

Forståelse

Du vil få en grunnleggende forståelse for  mekanismene som ligger bak frykten for kritikk, og bedre kunne forstå den som kritiserer. 

 

Nytt perspektiv

Du vil kunne få ett nytt perspektiv på kritikk gjennom å få klarhet i hvilke former for feedback du kan avvise, og hva du kan nyttiggjøre deg. Dette hjelper deg til å frigjøre deg fra frykten for kritikk. 

 

 

Strategier!

Gjennom forståelse og nytt perspektiv, er du nå klar for å motta effektive strategier for kunsten å håndtere kritikk. Du vil kjenne at du er i førersetet- og sjef i ditt eget liv.

Om meg: 

Jeg gikk fra å tidvis føle meg mindreverdig, kritisere og dømme meg selv, til et liv med mer glede, frihet og en tro på meg selv.

Jeg heter Liv Olli Åsvoll, og for noen kan det se ut som jeg alltid har vært positiv og easy going.... men det synes ikke på utsiden hvordan vi kan ha det... Det tok meg mange år å skjønne at årsaken til at jeg ikke var helt tilfreds, lå på innsiden av meg selv, og at uansett hvor mye jeg var i "hamsterhjulet", og jobbet med utseende eller prestasjoner, så hjalp det ikke. 

Jeg har tidligere i livet mitt slitt noe med fysiske utfordringer, som hodepine, magevondt og vondt i kroppen. I tillegg har jeg tidvis hatt uro, bekymringer, tankestøy og negative tanker. Jeg ønsket å komme ut av tankespinnet jeg levde i, og jeg søkte etter noe "mer" i livet. Drømmen var å komme ut av de fysiske og mentale sperringene, og på min reise oppdaget jeg noen teknikker og verktøy som for meg var "mindblowing". 

Det var ikke før jeg lærte at det var mulig å endre på det som var i hodet, at jeg endelig fikk frihet, lykke, tro på meg selv og guts til å leve livet jeg drømte om. Jeg kunne aldri forutsett hvor magisk livet kunne bli - og det kan nok ikke du heller før du har prøvd det.  

Hvis du lurer; jeg er samboer, mamma, fostermamma, bonusmamma, lærer, spesialpedagog- og helhetsterapeut og coach. Det å se deg vokse, bli sterk fra innsiden og ut, og få de resultatene du ønsker deg, er min største glede. Min visjon er å hjelpe flest mulig til å endre tankemønster og fjerne begrensninger, slik at du får indre styrke og indre ro til å "Skape Ditt Beste Jeg", og får utnyttet dine iboende evner- ditt fulle potensiale. Vi har ett liv, derfor ønsker jeg virkelig det aller beste i livet ditt. Så hvorfor ikke leve slik du virkelig ØNSKER å leve..? Etter å ha gått veien selv, og oppdaget hemmeligheten bak endring, har jeg skjønt at min "mission" i livet er å spre denne kunnskapen, fordi når du har det bedre så blir verden også bedre 🤍

Med ønske om en fantastisk god dag!

Klem fra Liv Olli

Bare forestill deg dette!

- At du frigjører deg fra frykten for kritikk, og bli mer robust og sterk i møtet med kritikk. Slik vil du kjenne at det er du som er i førersetet og sjef i eget liv. Da kan du nå dine mål og drømmer!

Last ned din gratis guide med 7 tips her:

Legg igjen navn og e-post, og din test vil komme i innboksen din i løpet av få minutter.

Her oppretter du ditt eget form og legger inn