Lydfiler

Disse lydfilene hjelper deg i arbeidet med å bygge indre styrke, få mer tro på deg selv, kunne stå stødig i deg selv og kjenne at du er i førersetet og bestemmer i ditt liv. Slik kan du generelt få mer ut av livet- og kjenne på mer glede og energi i hverdagen. 

Gjennom lydfiler og visualiseringer øker vi tilgangen til det ubevisste sinnet. Vanskene du har med å få til ønskede endringer, knytter seg til det ubevisste sinnet- men det er også har endringene kan skje.  

Lydfilene muliggjør en enklere måte å oppnå ønskede resultater, slik at du slipper å bruke bare ren viljestyrke. Gjennom kontakt med det ubevisste sinnet gjøres går ønskede endringer fra å være ukjent terreng til kjent terreng for hjernen. Hjernen blir i mye mer tilbøyelig for å se og forstå ting, ta imot beskjeder og legge fra seg gamle mønstre. Hør på lydfilen minimum 21 ganger, og så mange ganger du trenger/ ønsker. Sitt behagelig, eller legg deg rolig ned, ro ned og pust dypt- lytt til og nyt lydfilene.

Lydfil: Jeg bestemmer i mitt liv

Mange av oss har en ekstern tankegang, det vil si at vi er styrt av eksterne faktorer utenfor oss selv (vi blir påvirket av det som skjer rundt oss, og det andre sier og gjør). 

Dette er en sårbar måte å leve på, fordi du ikke vil ha kontroll på tankene dine- og har heller ikke følelsen av å ha kontroll i ditt eget liv. 

Gjennom denne hypnosefilen er målet at den skal hjelpe deg til å utvikle et internt tankesett- der du kan kjenne at du er i føresetet i ditt eget liv. Du skal kjenne at du har mer kontroll på tankene dine, og dermed en følelse av mer kontroll generelt i livet. Gjennom at du står stødig i deg selv, og kjenner at du er løsningsorientert i alle livets situasjoner, vil du kunne føle trygghet og kjenne at du bestemmer i ditt eget liv.

97,- Kjøp her

Lydfil: Indre styrke; jeg er nok.

En av de viktigste årsakene til lav selvfølelse, er en tom følelse inni oss av å ikke være nok. Det skal vi endre på gjennom denne lydfilen. 

Denne lydfilen programmerer deg til å vite det du visste da du var baby, at du er nok, du er verdifull og du er verdt å elske akkurat sånn som du er. Jeg vil at du bruker det helt til budskapet er 100 % integrert.

97,- Kjøp her