Om Liv Olli

Hei, jeg er Liv Olli Åsvoll, mamma, helhetsterapeut, coach og endringsnerd. Det beste jeg vet er å se deg vokse, bli sterkere og tryggere, og få mer ut av livet. Gjennom et opprydningsarbeid og bruk av riktige verktøy, kan vi bygge indre styrke og trygghet, og vet du hva som er mulig når du oppnår det? Alt! Når du er trygg i deg selv, fjerner frykt som har satt seg fra tidligere erfaringer, og har teknikker og verktøy for å mestre det som dukker opp på din vei, så er plutselig drømmene dine rett rundt hjørnet. 

Når du jobber en til en med meg, finner vi og arbeider med grunnårsakene til dine utfordringer, rydder opp i det som hindrer deg fra å nå målene dine, og du får verktøy til å ta deg dit du vil. Jeg jobber tverrfaglig som helhetsterapeut og coach. 

Jeg er så takknemlig for å ha tatt en egen indre reise, gått stegene, å banet vei for min egen del- men også for å kunne hjelpe andre. Gjennom denne reisen føler jeg meg så beæret over å kunne vise andre veien ut av ett mentalt fengsel, og dette føler jeg et blitt min "mission" i livet. 

Og hvis du lurer... Nå er jeg 40 år. Jeg er samboer, mamma, fostermamma, bonusmamma, lærer, spesialpedagog- og nå også helhetsterapeut og coach. 

Jeg ser tidlig i min karriere som coach og helhetsterapeut at den underliggende årsaken til de fleste problemene kundene mine har bunner i lav selvfølelse. Alt fra prestasjonsangst, perfeksjonisme, mangel på måloppnåelse, dårlige vaner de ikke klarer å endre, stress, nedstemthet, indre uro, søvnproblemer, utmattelse for å nevne noen utfordringer. 

Nå brenner jeg fullt og helt for å hjelpe deg til å endre tankemønster og fjerne begrensninger, slik at du kan få indre ro og indre styrke til å Skape Ditt Beste Jeg. 

Min bakgrunn:
- Allmennlærerutdannelse
- Spesialpedagogutdannelse
- Mastergrad i sosiale- og emosjonelle vansker 
- Fosterhjemsarbeid
- Terapiutdannelse
- Coachutdannelse
 
I møtet med den enkelte kombinerer jeg alle teorier, grunnleggende forståelse, teknikker og verktøy, som jeg har praktisert, lært og erfart - slik at de skal være tilpasset og skreddersydd akkurat deg.

Jeg har tidligere i livet mitt slitt noe med fysiske utfordringer, som hodepine, vondt i magen og vondt i kroppen. I tillegg har jeg hatt tidvis uro, bekymringer og tankestøy, og negative tanker. I tillegg var jeg streng med meg selv, og hadde høye forventninger til meg selv. Jeg lot det være opp til omstendighetene om jeg hadde det fint eller ikke.  

Jeg ønsket å komme ut av tankespinnet jeg levde i, og jeg søkte etter noe "mer" i livet. Drømmen var å komme ut av de fysiske og mentale sperringene, og på min reise oppdaget jeg noen teknikker og verktøy som for meg var "mindblowing". Det var ikke før jeg lærte at det var mulig å endre på det som var i hodet, at jeg endelig fikk frihet, lykke, tro på meg selv og guts til å leve drømmelivet. Jeg kunne aldri forutsett hvor magisk livet kunne bli - og det kan nok ikke du heller før du har prøvd det. 

Vendepunktet for meg kom når jeg ble bevisst over hvordan tidligere opplevelser har gjentatt seg som en spiral eller ett ekko opp gjennom leveårene. Små og store hendelser i livet, setter spor i det ubevisste sinnet, gjerne uten at vi er klar over det. Får vi hjelp til å forløse disse minnene, kan mange av begrensningene vi kjenner på i livet, lindres eller forsvinne helt. Dette er en frigjørende prosess som jeg unner alle! 

Vi har alle drømmer, men forskjellen består i om vi tør å gå for de eller ikke. Gjennom mental trening og behandlingsverktøy har jeg lært meg at det er mulig å nå drømmer, men det første steget er å bygge indre styrke, selvfølelse og selvtillit fordi dette er grunnmuren for alt annet her i livet. Gjennom indre opprydningsarbeid har jeg skapt ett bedre liv - og jeg elsker å hjelpe andre til å gjøre det samme.

Alle teknikkene er rettet inn mot det formål å kunne gi DEG emosjonell frihet, bygge indre styrke, og finne indre ro. Teknikkene som jeg bruker er veldig varsomme og skånsomme- samtidig som de kan være veldig virkningsfulle!

Du har muligheten til å Skape Ditt Beste Jeg. Gjennom denne visjonen er mitt høyeste ønske er å støtte deg til å leve det livet du så absolutt fortjener- et liv i frihet, der du kan få utnyttet dine iboende evner- ditt høyeste potensial- og være den beste utgaven av deg selv. 

Hjertelig velkommen skal du være 🤍

Kontakt meg