Sjekk Selvbildet ditt Kjapt og Effektivt på bare 2 minutter! 

Visste du at mye indre stress og vonde følelser, selvsabotasje, dårlige relasjoner og dårlig helse, ofte er forbundet med et dårlig selvbilde?

Her har jeg endelig laget en selvbildetest til deg, så du kjapt og effektivt kan finne ut hvilket selvbilde du har.

Få en GRATIS selvbildetest, der du straks enkelt kan se resultatet ditt, og kan ta action for ditt framtidige liv allerede i dag! 

Fyll inn navn og din e-post, så kommer en gratis selvbildetest i innboksen din:

Her oppretter du ditt eget form og legger inn

Gjennom denne selvbildetesten, får du:  

Bli bevisst

Du vil bli bevisst over hvilket selvbilde du har. 

Få klarhet

Du vil få klarhet over hvilke tanker og holdninger du har knyttet til ditt selvbilde.

Ta action!

Gjennom klarhet og bevisstgjøring gjør du opp status, og står bedre rustet til å foreta ønskede endringer, og få det livet du drømmer om.

Om meg: 

Jeg er Liv Olli Åsvoll, coach, terapeut, lærer/ spesialpedagog med mastergrad i sosiale- og emosjonelle vansker. Jeg er så heldig at jeg hver uke får hjelpe personer til å bygge indre styrke, selvfølelse og selvtillit. 

Jeg har brukt mye av livet mitt på å føle meg liten, bekymre meg for hva andre mener om meg og jakte på prestasjoner for å føle meg verdifull og få aksept. Ikke noe av dette førte til livet jeg drømte om- det ble først tilgjengelig da jeg endret tankesettet gjennom mental trening og teknikker som for meg var "mindblowing". 

Jeg ante ikke at indre stress, uro, negative tanker og selvsabotasje som jeg kunne kjenne på, egentlig handlet om mangelfullt selvbilde. Jeg måtte starte ett sted, og jeg startet med å tørre å gå på innsiden og gjøre opp status. Dette ble en indre reise. Gjennom denne bevisstheten, ved å blitt bevisst over egne tanker og tankesett, og ryddet opp i begrenset troer og innbilte sannheter, er livet nå blitt fylt med mer glede, energi og indre styrke.  

Nå har jeg et brennende ønske om å hjelpe flere mennesker til et liv med bedre selvfølelse, fordi jeg vet at det er selve grunnlaget for alle ønskede endringer vi ønsker å gjennomføre i livet. Første og viktigste stopp er alltid en robust selvfølelse, og få det godt på innsiden- etter det er alt mulig! Og jeg ønsker at du, som meg, skal starte denne reisen gjennom bevisstgjøring; hvilket selvbilde har jeg egentlig? Ett startsted er å gjennomføre denne testen!

Når du mottar e-posten med selvbildetesten, så er du på god vei allerede. Trykk på knappen og legg inn eposten din- så kan du komme i gang akkurat NÅ. 

Med ønske om en fantastisk god dag! 

Klem fra Liv Olli 🤍

Kom i gang!

Bli bevisst ditt eget selvbilde, og bli klar over dine tanker og holdninger til din egen verdi. Starten vil alltid være selvinnsikt, slik at vi får et utgangspunkt å arbeide ut fra. Denne testen kan være et slikt startskudd!

Last ned din selvbildetest her:

Legg igjen navn og e-post, og din test vil komme i innboksen din i løpet av få minutter.

Her oppretter du ditt eget form og legger inn