Ja takk, send meg People Pleaser Testen nå!
Dette får du:

1. Klarhet i dine relasjoner: Få innsikt i hvordan du tilpasser deg andres behov.
2. Gradert vurdering umiddelbart: Mål din grad av "people pleasing" gjennom 20 poenggivende spørsmål.
3. Konkrete tiltak: Motta skreddersydde råd for å kunne ta vare på deg selv, styrke deg selv og dine relasjoner.
4. Rask og effektiv: Fullfør testen på 3 minutter og ta umiddelbar action basert på resultatene.
5. Selvutforskning: Gjennom klarhet og bevisstgjøring gjør du opp status, og står bedre rustet til å foreta ønskede endringer.
6. Ingen diagnose: Vær oppmerksom på at testen ikke gir en formell diagnose, men veileder deg gjennom refleksjon og innsikt.

Jeg vet at bevisstgjøring endrer liv, derfor trenger jeg å dele kunnskapen videre.

Register deg gjennom knappen så får du tilsendt People Pleaser Testen.

Yess, jeg vil få nøkkelen som låser opp mine egne behov!

Min Mission

Jeg er Liv Olli Åsvoll, og min mission er:

Å hjelpe flest mulig til å bygge sterk tro på seg selv, kjenne trygghet på innsiden, kunne være fri, avslappet og ekte i sine sosiale relasjoner, sette sunne grenser og ta vare på seg selv.

Jeg er utdannet lærer, spesialpedagog og har mastergrad i sosiale- og emosjonelle vansker.

I flere år har jeg arbeidet som lærer, spesialpedagog og også i PPT (pedagogisk psykologisk tjeneste). I tillegg har jeg erfaring innen fosterhjemsarbeid, da vi er fosterhjem.

Jeg har også fulgt drømmen min og utdannet meg som mental trener, coach og terapeut. Jeg er så heldig at jeg hver dag får hjelpe personer til å bygge indre styrke, selvfølelse og sosial selvtillit.

Den brede bakgrunnen min, kombinert med spisskompetanse innen mental trening, samtaleteknikker og terapi, har gitt meg uvurderlige verktøy.

Du skal vite at jeg vet selv hva det vil si å leve med dårlig selvfølelse, og jeg har kjent på kroppen og den generelle livskvaliteten hva dette fører til.

Jeg forstår følelsen av å være engstelig for andres meninger, frykte feil og bekymre seg for å bli dømt av andre. Personlig har jeg erfart hvordan det er å stadig streve for å imøtekomme andres forventninger og ønsker, og føle behov for å måtte blidgjøre andre.

Jeg husker godt hvordan dette stresset meg, og gjorde meg usikker i sosiale sammenhenger. Jeg vet også godt hvor mye energi, livskraft og glede dette stjal fra meg.

Dette forsto jeg ikke før jeg bestemte meg for at nok var nok, og gikk inn i en reise for selvutvikling.

Jeg måtte starte ett sted, og jeg startet med å tørre å gå på innsiden og gjøre opp status.

Gjennom å bli bevisst egne tanker og tankesett, og få ryddet opp i begrenset troer og innbilte sannheter, er livet nå blitt fylt med mer glede, energi og indre styrke. 

Jeg ønsker at du, som meg, skal starte denne reisen gjennom bevisstgjøring; Har jeg et behov for å måtte tilfredsstille andre? I hvilken grad pleaser jeg andre? Ett startsted er å gjennomføre denne testen!

Når du mottar linken med People Pleaser Testen, så er du på god vei allerede. Trykk på knappen og register deg- så kan du komme i gang akkurat NÅ. 

Med ønske om en fantastisk god dag! 

Varm klem fra Liv Olli ღ

Ja, jeg vil få testverktøy til å ta livet mitt til et nytt nivå i dag!